تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی

تفاوت سایت فروشگاهی و سایت شرکتی را نمی توان در چند کلمه خلاصه کرد. هریک از اینها ویژگی ها و امکانات مختلف و مخاطبان متفاوتی دارند. با اطلاع از این ویژگی ها می توانید بر اساس هدفی که دارید طراحی سایت خود را انجام بدهید. چه سفارش طراحی سایت فروشگاهی داشته باشید و چه نیاز به طراحی سایت شرکتی داشته باشید، یک موضوع مشخص است! شما برای رونق کسب و کارتان این کار را می کنید.
در این نوشته از پنتازوم در مورد تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی بیشتر توضیح می دهیم. ولی اول از همه باید اهمیت راه اندازی سایت و تاثیر آن در کسب و کار را بدانید.😉
چرا راه اندازی سایت برای کسب و کارها ضروری است؟
این روزها تنوع محصولات بسیار زیاد شده و متناسب با آن، افراد هم نیازهای متفاوتی دارند. به همین دلیل برای پیدا کردن مشتریان جدید حتما نیاز به بازاریابی دارید. از اصلی ترین روش ها برای رسیدن به مخاطب و بازاریابی طراحی سایت است.
با استفاده از سایت:
- به کسب و کار خود اعتبار می دهید. زیرا که از طریق سایت افراد در هر ساعتی از شبانه روز، محصولات و خدماتی که ارائه می کنید را می بینند.
- در هزینه خود صرفه جویی می کنید. به طوری که با چند کلیک می توانید بازاریابی کرده، حرفه و محصول خود را تبلیع کنید.
- از طریق ارتباط 24 ساعته با افراد مختلف در هر موقعیت جغرافیایی، به بازار گسترده تری متصل می شوید.
- در زمان خود صرفه جویی می کنید. اطلاع رسانی از خدمات و محصولات جدید در گذشته با تلفن یا ایمیل صورت می گرفت. ولی از طریق سایت، در زمانی کوتاه و با کمترین هزینه و با بهترین کیفیت می توانید محصول یا خدمات خود را تبلیغ کنید.
- با استفاده از سایت، توانایی های خود را به نمایش می گذارید. با قرار دادن عکس فعالیت ها و محصولاتتان، درج رضایت نامه ها مشتریان، می توانید خود را بیشتر در معرض دید قرار دهید.
در این بخش اهمیت سایت و تاثیر آن در کسب و کار را متوجه شدید. در ادامه سایت های شرکتی و سایت های فروشگاهی را به صورت جداگانه بررسی می کنیم.
طراحی سایت شرکتی
سایت های شرکتی برای نمایش محصولات و خدمات یک شرکت استفاده می شوند. در طراحی سایت شرکتی، معمولا هدف اولیه فروش محصول به صورت آنلاین نیست. بلکه فقط معرفی شرکت، فعالیت و تخصص شرکت است. سایت شرکتی امکان برندسازی و معرفی برند را برای شرکت فراهم می کند.
ویژگی های سایت شرکتی
سایت شرکتی باید به گونه ای باشد که مخاطب در هنگام ورود متوجه هدف و خدمات شرکت شود. همچنین به راحتی بتواند خدمات مورد نیاز خود را پیدا کند. به همین دلیل قرار دادن عناصر مختلف در سایت بسیار اهمیت دارد. علاوه بر این موارد، سایت فروشگاهی باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
- باید ارتباط یکپارچه ای بین صفحات و خدماتی که توسط شرکت ارائه می شود، وجود داشته باشد. بهتر است رنگ تمامی صفحات سایت یکسان باشد که مخاطب با رفتن به صفحه دیگر، گمان نکند که وارد سایت دیگری شده.
- در سایت شرکتی، برند شرکت در محوریت قرار می گیرد. تم سایت باید منطبق با برند شرکت باشد.
- ساختار صفحات سایت باید ساده باشد. اطلاعات تماس و چکیده ای از فعالیت های شرکت باید در دسترس و در مقابل چشم مخاطب قرار داشته باشد.
- از طریق پاسخگویی تلفنی اعتبار شرکت خود را بیشتر کنید. گزینه پاسخگویی تلفنی به نوعی احترام به مشتری و نظر اوست.
- در سایت شرکتی اهداف کسب و کار به صورت شفاف باید مشخص شود.
- تازه ترین اخبار در زمینه حوزه فعالیت شرکت باید به درستی در بخشی از سایت درج شود.
- دامنه سایت باید منطبق با موضوع و برند شرکت باشد. در این صورت به راحتی قابل جستجو بوده و در ذهن مخاطب می ماند.
مزایای سایت شرکتی
هدف سایت های شرکتی افزایش اعتبار در حوزه فعالیت خود، گسترش مخاطبان مرتبط با آن حوزه و در نهایت افزایش فروش است. در قسمت قبل با ویژگی سایت های شرکتی آشنا شدید. نوبت آن است که با مزیت راه اندازی سایت شرکتی آشنا شوید. مزیت های سایت شرکتی را می توان به صورت زیر بیان کرد:
- امکان دسترسی به مخاطبان خارج از محدودیت مرزها از طریق سایت شرکتی فراهم است.
- ارتباط و تعامل با سایر شرکت های متخصص در حوزه فعالیت بیشتر می شود. بنابراین میزان فروش در سایت شرکتی بسیار زیاد است.
- هزینه داشتن سایت شرکتی بسیار کم است. اما میزان اعتبار و بازدهی که یک شرکت از طریق سایت شرکتی کسب می کند بسیار بالاست.
- سایت شرکتی فقط برای کسب درآمد نیست. بلکه روشی برای حفاظت از برند شرکت و کسب و کار آن است.
- از طریق سایت شرکتی، به راحتی می توانید اطلاعات حرفه خود را نشر دهید. مخاطبان با دسترسی به سایت، با شما در ارتباط خواهند بود.
در این قسمت از مقاله پنتازوم، شما را با سایت فروشگاهی و مزیت های آن آشنا می کنیم:
طراحی سایت فروشگاهی
با توجه به مشغله افراد در سال های اخیر و همچنین گسترش فناوری و اینترنت، سایت های فروشگاهی بازار خوبی پیدا کرده اند.
سایت های فروشگاهی خرید را برای افراد ساده و جذاب نمودند. این سایت های در زمان کوتاه، حجم زیادی از نیازهای افراد را از مکانهای مختلف تامین کرده و در اختیار مخاطب قرار می دهند.
ویژگی های سایت فروشگاهی
در مدت زمانی که فروش اینترنتی رونق گرفته، تا به امروز طراحان سایت، استانداردهایی را برای سایت های فروشگاهی مشخص کرده اند که کارایی آنها را بیشتر می کند. ویژگی های یک سایت فروشگاهی قابل اعتماد شامل موارد زیر است:
- سایت فروشگاهی باید متناسب با صفحه های موبایل و تبلت باشد. در این صورت افراد به راحتی می توانند به آن دسترسی داشته باشند. همچنین، الگوریتم گوگل به چنین سایت هایی امتیاز مثبت می دهد و رتبه سایت به این دلیل بهتر می شود.
- در سایت فروشگاهی اصول سئو باید رعایت گردد. بهینه سازی سایت فروشگاهی موجب افزایش رتبه سایت در گوگل می شود. یکی از روش های سئو در طراحی سایت، افزایش سرعت بارگذاری محتوا در سایت است که به مخاطب دسترسی راحت در زمان کمتر به محتوای سایت را می دهد.
- به چیدمان محصول در سایت فروشگاهی باید دقت شود. چیدمان محصول باید به نحوی باشد که علاوه زیبایی، تنوع محصول در آن مشخص باشد.
- مشخصات محصول به طور کامل باید در سایت فروشگاهی درج شود. تا زمانی که مخاطب اطلاعات لازم در مورد محصول مورد نظر خود را کسب نکند، اقدام به خرید نخواهد کرد. به همین دلیل بهتر است تمامی محصولات فروشگاه خود را با جزیئات کامل در سایت به مخاطب عرضه کنید
- پشتیبانی سریع و آسان از ویژگی های سایت فروشگاهی است. بهتر است از پشتیبانی آنلاین استفاده کنید. در این صورت مخاطب بیشتر به سایت اعتماد کرده و جلب سایت خواهد شد.
- طراحی سایت فروشگاهی باید جذاب و با کیفیت بالا باشد. بهتر است از رنگ ها و طرح های مختلف استفاده کنید که چشم گیر باشد. استفاده از تصاویر باکیفیت و متنوع که رابطه مستقیمی را موضوع سایت داشته باشد، بیشتر مورد توجه مخاطب قرار می گیرد.
امنیت رکن مهم در سایت فروشگاهی هستند. باتوجه با ویژگی پرداخت آنلاین در سایت های فروشگاهی، امنیت اطلاعات را در همه جنبه ها برای مخاطب برقرار کنید.
مزایای سایت فروشگاهی
آیا واقعا راه اندازی فروشگاه اینترنتی درآمد زاست؟! طراحی سایت فروشگاهی با کمترین هزینه و در زمانی کوتاه، بیشترین سود و بهره را می تواند برای صاحبان کسب و کار فراهم کند. به همین دلیل ارزش این را دارد که برای کسب و کار خود به دنبال طراحی سایت باشید. با توجه به سابقه و تخصصی که پنتازوم در زمینه طراحی سایت دارد، می توانید سایت فروشگاهی خود را به سرعت راه اندازی کنید. با مزیت هایی که سایت فروشگاهی دارد به سرعت می توانید درآمد خود را افزایش دهید. یه عنوان مثال:
- از طریق سایت فروشگاهی افراد به راحتی می توانند در هر ساعتی از شبانه روز خرید خود را انجام دهند.
- از طریق میزان خرید افراد و نوع کالایی که سفارش می دهند، می توانید درآمد خود را بیشتر کنید. به این صورت که با تمرکز به نیاز مخاطب، محصولات بهتر و متنوع تری براساس نیاز مخاطب می توانید عرضه کنید.
- از طریق تحویل سریع محصولات، رضایت مخاطب بیشتر شده و میزان فروش نیز بسیار بیشتر خواهد شد.
طبق مواردی که در مورد سایت های فروشگاهی و شرکتی گفته شد، این پرسش مطرح می شود که راه اندازی سایت مناسب چه کسانی است.
پاسخ این است که سایت فروشگاهی برای همه مشاغلی که کالا یا محصولی ارائه می کنند مفید است. همچنین برای کسب و کارهای کوچکی که نیاز به شناخته شدن دارند، داشتن سایت فروشگاهی بسیار اهمیت دارد.
در آخر، تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی چیست؟
با توجه به مطالب نوشته شده در مقاله و ویژگی های مختلف هریک از سایت های شرکتی و سایت های فروشگاهی، در میابیم که مهم ترین تفاوت سایت های فروشگاهی و شرکتی در هدفی است که دنبال می کنند. به طور مختصر هدف سایت فروشگاهی، فروش محصول و هدف سایت شرکتی، تبلیع شرکت برای برند سازی و افزایش اعتبار برند خود است. همچنین محتواهایی که در سایت شرکتی تولید می شود جنبه اطلاع رسانی دارد، اما در سایت های فروشگاهی تمرکز بر روی معرفی و بررسی محصول و سپس فروش آنهاست.
با توجه به مزیت هایی که برای هر یک از سایت ها، در متن مطالعه کردید، می توانید برای سفارش طراحی سایت روی پنتازوم حساب کنید. سایت های شرکتی و فروشگاهی با توجه به تفاوت هایی که دارند از نظر قیمت طراحی سایت هم متفاوت اند. جهت اطلاع از قیمت طراحی سایت با پنتازوم تماس بگیرید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
هزینه طراحی کدومش بیشتره؟ شرکتی یا سایت فروشگاهی؟