تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی

تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی

5/5 - (12 امتیاز)

تفاوت سایت فروشگاهی و سایت شرکتی را نمی توان تنها در چند کلمه خلاصه کرد. هریک از این ویژگی ها و امکانات مختلف و مخاطبان متفاوتی دارند. با  اطلاع از این ویژگی ها می توانید بر اساس هدفی که دارید طراحی سایت خود را انجام بدهید. چه سفارش طراحی سایت فروشگاهی داشته باشید و چه نیاز به طراحی سایت شرکتی داشته باشید، یک موضوع مشخص است! شما برای رونق کسب و کارتان این کار را می کنید. با طراحی سایت فروشگاهی یک محصول یا خدمات به صورت مستقیم برای فروش دارید. اما اگر از طراحی سایت شرکتی استفاده کنید معمولا هدف اصلی برندسازی و فروش به صورت غیرمستقیم است.

مثلا اگر کار فروش ملک یا معدن انجام می دهید بهتر است یک سایت شرکتی طراحی کنید چون محصولی که فروش مستقیم و آنلاین داشته باشد ندارید. از طرف دیگر بسیاری از محصولات هستند که به صورت خرده فروشی ارائه می شوند. از فروش آنلاین پوشاک گرفته تا انواع مواد غذایی همه می توانند از راه اندازی سایت فروشگاهی برای افزایش فروش خود استفاده کنند. با توجه به اینکه معمولا امکانات سایت فروشگاهی بیشتر از امکانات یک سایت شرکتی است معمولا هزینه طراحی سایت فروشگاهی بیشتر است. در ادامه همراه پنتازوم باشید تا بیشتر بررسی کنیم.

فرق وب سایت شرکتی با فروشگاه اینترنتی

مهم ترین فرق سایت شرکتی با سایت فروشگاهی این است که تمرکز سایت فروشگاهی بیشتر روی فروش محصول است. سایت های فروشگاهی درگاه پرداخت آنلاین دارند اما سایت های شرکتی معمولا بستری برای معرفی محصولات و خدمات شرکت هستند به به صورت مستقیم فروش ندارند. طراحی سایت شرکتی به برندسازی و افزایش اعتبار کمک می کند در حالی که با طراحی سایت فروشگاهی می توانید به افزایش فروش کمک کنید.

ویژگی هاسایت شرکتیسایت فروشگاهی
اصلی فعالیت سایتافزایش اعتبار و برندسازی و فروش غیرمستقیمفروش محصولات یا خدمات
نیازمند پشتیبانی فنی
درگاه پرداخت آنلاین
نیازمند دریافت SSL
امکانات سایتصفحه خانه، تماس با ما- درباره ما- وبلاگ- معرفی همکاران و مشتریان- اهداف و چشم اندازهاعلاوه بر امکانات سایت شرکتی باید امکان خرید آنلاین و پنل مدیریت مشتریان را داشته باشد.
قیمت طراحی سایتقیمت طراحی سایت شرکتی معمولا کمتر از طراحی سایت فروشگاهی است.با توجه به امکانات بسیار وسیع تر معمولا هزینه طراحی سایت فروشگاهی بیشتر از هزینه طراحی وبسایت شرکتی است.
نیازمند خدمات سئو

سایت های فروشگاهی معمولا نیاز به بروزرسانی قیمت و وارد کردن محصولات جدید دارند اما سایت های شرکتی معمولا صفحات مشخص دارند که اهداف سازمانی و محصولات را به طور کلی معرفی می کنند و نیاز به ورود محصول ندارند. هر چند هم سایت های فروشگاهی و هم سایت های شرکتی نیاز به خدمات پشتیبانی و بروزرسانی فنی دارند، اما سایت های فروشگاهی حساسیت بیشتری دارند و نیازمند خدمات پشتیبان گیری و رسیدگی به صورت روزانه هستند.

تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی
تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی
  • تفاوت‌های اصلی سایت های شرکتی و فروشگاهی:

    • سایت‌های فروشگاهی بر فروش مستقیم محصولات تمرکز دارند و درگاه پرداخت آنلاین دارند.
    • سایت‌های شرکتی بیشتر روی برندسازی و افزایش اعتبار تمرکز دارند و فروش مستقیم انجام نمی‌دهند.
  • ویژگی‌ها و امکانات:

    • سایت فروشگاهی باید امکان خرید آنلاین، پنل مدیریت مشتریان، و پشتیبانی فنی روزانه داشته باشد.
    • سایت شرکتی بیشتر به صفحات معرفی شرکت، تماس با ما، درباره ما، و معرفی همکاران و مشتریان نیاز دارد.
  • مزایای هر نوع سایت:

    • سایت فروشگاهی امکان افزایش فروش و دسترسی 24 ساعته به مشتریان را فراهم می‌کند.
    • سایت شرکتی به افزایش اعتبار برند و ارتباط با مخاطبان حرفه‌ای کمک می‌کند.

چرا راه اندازی سایت برای کسب و کارها ضروری است؟

طراحی سایت شرکتی را به مدیران شرکت ها توصیه می کنیم و اگر محصول برای فروش دارید، راه اندازی فروشگاه آنلاین توصیه اکید پنتازوم برای افزایش فروش است. این روزها تنوع محصولات بسیار زیاد شده و متناسب با آن، افراد هم نیازهای متفاوتی دارند. به همین دلیل برای پیدا کردن مشتریان جدید حتما نیاز به بازاریابی دارید. از اصلی ترین روش ها برای رسیدن به مخاطب و بازاریابی طراحی سایت است.

با استفاده از سایت:

  • به کسب و کار خود اعتبار می دهید. زیرا که از طریق سایت افراد در هر ساعتی از شبانه روز، محصولات و خدماتی که ارائه می کنید را می بینند.
  • در هزینه خود صرفه جویی می کنید. به طوری که با چند کلیک می توانید بازاریابی کرده، حرفه و محصول خود را تبلیع کنید.
  • از طریق ارتباط 24 ساعته با افراد مختلف در هر موقعیت جغرافیایی، به بازار گسترده تری متصل می شوید.
  • در زمان خود صرفه جویی می کنید. اطلاع رسانی از خدمات و محصولات جدید در گذشته با تلفن یا ایمیل صورت می گرفت. ولی از طریق سایت، در زمانی کوتاه و با کمترین هزینه و با بهترین کیفیت می توانید محصول یا خدمات خود را تبلیغ کنید.
  • با استفاده از سایت، توانایی های خود را به نمایش می گذارید. با قرار دادن عکس فعالیت ها و محصولاتتان، درج رضایت نامه ها مشتریان، می توانید خود را بیشتر در معرض دید قرار دهید.

در این بخش اهمیت سایت و تاثیر آن در کسب و کار را متوجه شدید. در ادامه سایت های شرکتی و سایت های فروشگاهی را به صورت جداگانه بررسی می کنیم.

طراحی سایت شرکتی و ویژگی های سایت شرکتی

سایت های شرکتی برای نمایش محصولات و خدمات یک شرکت استفاده می شوند. در طراحی سایت شرکتی، معمولا هدف اولیه فروش محصول به صورت آنلاین نیست. بلکه فقط معرفی شرکت، فعالیت و تخصص شرکت است. سایت شرکتی امکان برندسازی و معرفی برند را برای شرکت فراهم می کند. سایت شرکتی باید به گونه ای باشد که مخاطب در هنگام ورود متوجه هدف و خدمات شرکت شود. همچنین به راحتی بتواند خدمات مورد نیاز خود را پیدا کند.

مزایای طراحی سایت شرکتی
مزایای طراحی سایت شرکتی

به همین دلیل قرار دادن عناصر مختلف در سایت بسیار اهمیت دارد. علاوه بر این موارد، سایت فروشگاهی باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • باید ارتباط یکپارچه ای بین صفحات و خدماتی که توسط شرکت ارائه می شود، وجود داشته باشد. بهتر است رنگ تمامی صفحات سایت یکسان باشد که مخاطب با رفتن به صفحه دیگر، گمان نکند که وارد سایت دیگری شده.
  • در سایت شرکتی، برند شرکت در محوریت قرار می گیرد. تم سایت باید منطبق با برند شرکت باشد.
  • ساختار صفحات سایت باید ساده باشد. اطلاعات تماس و چکیده ای از فعالیت های شرکت باید در دسترس و در مقابل چشم مخاطب قرار داشته باشد.
  • از طریق پاسخگویی تلفنی اعتبار شرکت خود را بیشتر کنید. گزینه پاسخگویی تلفنی به نوعی احترام به مشتری و نظر اوست.
  • در سایت شرکتی اهداف کسب و کار به صورت شفاف باید مشخص شود.
  • تازه ترین اخبار در زمینه حوزه فعالیت شرکت باید به درستی در بخشی از سایت درج شود.
  • دامنه سایت باید منطبق با موضوع و برند شرکت باشد. در این صورت به راحتی قابل جستجو بوده و در ذهن مخاطب می ماند.

مزایای سایت شرکتی

هدف سایت های شرکتی افزایش اعتبار در حوزه فعالیت خود، گسترش مخاطبان مرتبط با آن حوزه و در نهایت افزایش فروش است. در قسمت قبل با ویژگی سایت های شرکتی آشنا شدید. نوبت آن است که با مزیت راه اندازی سایت شرکتی آشنا شوید. مزیت های سایت شرکتی را می توان به صورت زیر بیان کرد:

  • امکان دسترسی به مخاطبان خارج از محدودیت مرزها از طریق سایت شرکتی فراهم است.
  • ارتباط و تعامل با سایر شرکت های متخصص در حوزه فعالیت بیشتر می شود. بنابراین میزان فروش در سایت شرکتی بسیار زیاد است.
  • هزینه داشتن سایت شرکتی بسیار کم است. اما میزان اعتبار و بازدهی که یک شرکت از طریق سایت شرکتی کسب می کند بسیار بالاست.
  • سایت شرکتی فقط برای کسب درآمد نیست. بلکه روشی برای حفاظت از برند شرکت و کسب و کار آن است.
  • از طریق سایت شرکتی، به راحتی می توانید اطلاعات حرفه خود را نشر دهید. مخاطبان با دسترسی به سایت، با شما در ارتباط خواهند بود.

طراحی سایت فروشگاهی و ویژگی های آن

طراحی سایت فروشگاهی بازار خوبی پیدا کرده است زیرا این سایت ها خرید را برای افراد ساده و جذاب کرده اند.

مزایای سایت فروشگاهی
مزایای سایت فروشگاهی

در مدت زمانی که فروش اینترنتی رونق گرفته، تا به امروز طراحان سایت، استانداردهایی را برای سایت های فروشگاهی مشخص کرده اند که کارایی آنها را بیشتر می کند. ویژگی های یک سایت فروشگاهی قابل اعتماد شامل موارد زیر است:

  • سایت فروشگاهی باید متناسب با صفحه های موبایل و تبلت باشد. در این صورت افراد به راحتی می توانند به آن دسترسی داشته باشند. همچنین، الگوریتم گوگل به چنین سایت هایی امتیاز مثبت می دهد و رتبه سایت به این دلیل بهتر می شود.
  • در سایت فروشگاهی اصول سئو باید رعایت گردد. بهینه سازی سایت فروشگاهی موجب افزایش رتبه سایت در گوگل می شود. یکی از روش های سئو در طراحی سایت، افزایش سرعت بارگذاری محتوا در سایت است که به مخاطب دسترسی راحت در زمان کمتر به محتوای سایت را می دهد.
  • به چیدمان محصول در سایت فروشگاهی باید دقت شود. چیدمان محصول باید به نحوی باشد که علاوه زیبایی، تنوع محصول در آن مشخص باشد.
  • مشخصات محصول به طور کامل باید در سایت فروشگاهی درج شود. تا زمانی که مخاطب اطلاعات لازم در مورد محصول مورد نظر خود را کسب نکند، اقدام به خرید نخواهد کرد. به همین دلیل بهتر است تمامی محصولات فروشگاه خود را با جزیئات کامل در سایت به مخاطب عرضه کنید
  • پشتیبانی سریع و آسان از ویژگی های سایت فروشگاهی است. بهتر است از پشتیبانی آنلاین استفاده کنید. در این صورت مخاطب بیشتر به سایت اعتماد کرده و جلب سایت خواهد شد.
  • طراحی سایت فروشگاهی باید جذاب و با کیفیت بالا باشد. بهتر است از رنگ ها و طرح های مختلف استفاده کنید که چشم گیر باشد. استفاده از تصاویر باکیفیت و متنوع که رابطه مستقیمی را موضوع سایت داشته باشد، بیشتر مورد توجه مخاطب قرار می گیرد.

مزایای سایت فروشگاهی

آیا واقعا راه اندازی فروشگاه اینترنتی درآمد زاست؟! طراحی سایت فروشگاهی با کمترین هزینه و در زمانی کوتاه، بیشترین سود و بهره را می تواند برای صاحبان کسب و کار فراهم کند. به همین دلیل ارزش این را دارد که برای کسب و کار خود به دنبال طراحی سایت باشید. با توجه به سابقه و تخصصی که پنتازوم در زمینه طراحی سایت دارد، می توانید سایت فروشگاهی خود را به سرعت راه اندازی کنید. با مزیت هایی که سایت فروشگاهی دارد به سرعت می توانید درآمد خود را افزایش دهید. یه عنوان مثال:

  • از طریق سایت فروشگاهی افراد به راحتی می توانند در هر ساعتی از شبانه روز خرید خود را انجام دهند.
  • از طریق میزان خرید افراد و نوع کالایی که سفارش می دهند، می توانید درآمد خود را بیشتر کنید. به این صورت که با تمرکز به نیاز مخاطب، محصولات بهتر و متنوع تری براساس نیاز مخاطب می توانید عرضه کنید.
  • از طریق تحویل سریع محصولات، رضایت مخاطب بیشتر شده و میزان فروش نیز بسیار بیشتر خواهد شد.

طبق مواردی که در مورد سایت های فروشگاهی و شرکتی گفته شد، این پرسش مطرح می شود که راه اندازی سایت مناسب چه کسانی است.

پاسخ این است که سایت فروشگاهی برای همه مشاغلی که کالا یا محصولی ارائه می کنند مفید است. همچنین برای کسب و کارهای کوچکی که نیاز به شناخته شدن دارند، داشتن سایت فروشگاهی بسیار اهمیت دارد.

در آخر، تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی چیست؟

با توجه به مطالب نوشته شده در مقاله و ویژگی های مختلف هریک از سایت های شرکتی و سایت های فروشگاهی، در میابیم که مهم ترین تفاوت سایت های فروشگاهی و شرکتی در هدفی است که دنبال می کنند. به طور مختصر هدف سایت فروشگاهی، فروش محصول و هدف سایت شرکتی، تبلیع شرکت برای برند سازی و افزایش اعتبار برند خود است. همچنین محتواهایی که در سایت شرکتی تولید می شود جنبه اطلاع رسانی دارد، اما در سایت های فروشگاهی تمرکز بر روی معرفی و بررسی محصول و سپس فروش آنهاست.

با توجه به مزیت هایی که برای هر یک از سایت ها، در متن مطالعه کردید، می توانید برای سفارش طراحی سایت روی پنتازوم حساب کنید. سایت های شرکتی و فروشگاهی با توجه به تفاوت هایی که دارند از نظر قیمت طراحی سایت هم متفاوت اند. جهت اطلاع از قیمت طراحی سایت با پنتازوم تماس بگیرید.

جدیدترین مقالات

ما را در تلگرام دنبال کنید
@pentazoom
ما را در آپارات دنبال کنید
@pentazoom
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
@pentazoom
ما را در یوتیوب دنبال کنید
@pentazoom

مقالات مرتبط در پنتازوم

9 پاسخ

    1. سلام هزینه طراحی سایت فروشگاهی معمولا به خاطر پیچیدگی بیشتر و تعداد صفحات بیشتر، بالاتره.

  1. خیلی سایت های شرکتی هستن که محصول هم برای فروش دارن. این سایت ها میتونن بدون درگاه طراحی بشن؟ یعنی برای خرید آنلاین اقدام نشه و دگمه خرید مثلا به شماره متصل بشه یا به پیام در واتس آپ که مشاوره فروش بتونه راهنمایی کنه؟ طراحی سایت شرکتی به این شکل شما انجام میدین؟

    1. سلام بله. اگر طراحی سایت وردپرسی بخواهید خیلی از قالب ها هستن که چند منظوره طراحی شدن. یعنی هم شرکتی هستن هم میشه محصول یا خدمات فروخت اتصال درگاه پرداخت به سایت شرکتی مشکلی نداره.
      در صورتی که سایت اختصاصی هم نیاز داشته باشین، باز مشکلی نیست و میشه کارهای درگاه پرداخت رو انجام داد.

  2. وقت بخیر
    بسیار ممنون از مطلب آموزندتون
    ما در سایت شرکتیمون برخی از خدماتمون رو هم عرضه میکنیم سوالی داشتم اینکه میتونیم برای این سایت شرکتی مثل سایت فروشگاهی درگاه پرداخت ساخته بشه؟

    1. سلام بله خیلی از قالب های آماده هستن که چند منظوره هستن و هم برای طراحی سایت شرکت قابل استفاده هستن و هم میشه داخل اون ها محصول یا خدمات گذاشت و فروش داشت. اگر قالب یا طراحی اختصاصی هم نیاز داشته باشین مشکلی نیست و میشه برای سایت شرکتی هم درگاه پرداخت آنلاین گرفت و فقط باید مراحل اداری اش(درگاه مستقیم از بانک یا استفاده از شرکت های واسط درگاه پرداخت) انجام بشه.

  3. سلام وقتتون بخیر
    برای طراحی یک سایت فروشگاهی خودتون پیشنهادتون وردپرس هستش؟ یا میشه از سیستم های دیگه ای نیز برای طراحی وبسایت استفاده کرد؟ از نظر امنیت کدومش بهتره چون من برام مهمه این موضوع به شدت!

    1. برای طراحی سایت فروشگاهی، وردپرس یکی از گزینه‌های خیلی خوبه، مخصوصاً اگه از افزونه‌هایی مثل ووکامرس استفاده کنی. وردپرس کار باهاش راحته، کلی قالب و افزونه آماده داره و خیلی‌ها هم ازش استفاده می‌کنن. از نظر امنیت هم اگه هاست خوب انتخاب کنی، افزونه‌های امنیتی نصب کنی و همه چیز رو به‌روز نگه داری، خیالت راحت می‌تونه باشه. انتخاب نهایی بستگی به نیازها و بودجه‌ات داره.

  4. مقاله مفیدی بود، ولی به نظرم باید بیشتر به تفاوت‌های کاربردی بین سایت‌های فروشگاهی و شرکتی پرداخته می‌شد. چه نکات خاصی باید در طراحی هرکدام مد نظر قرار گیرد تا بهترین نتیجه را بگیریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *