تشخیص محتوا کپی شده تبدیل به یک کابوس برای مدیران محتوا شده است! تصور کنید می خواهید تعداد زیادی محتوا از تیم تولید محتوا مستقر در شرکت یا اصلا از نویسندگان دورکار خود تحویل بگیرید! حتما نیاز به روش های سریع برای تشخیص محتوای کپی شده دارید. برای این کار هم راه های زیادی وجود دارد که در ادامه با تعدادی از آنها آشنا خواهیم شد. خیلی از سایت ها وجود دارند که می توانند در تشخیص سریع محتوای کپی به ما کمک کنند. در این مطلب پنتازوم می خواهیم به معرفی این سایت ها بپردازیم. به غیر از سایت ها، از خود گوگل نیز می توان برای تشخیص یونیک یا غیر یونیک بودن محتوا استفاده کرد.
استفاده از گوگل برای تشخیص محتوای کپی شده
همانطور که می دانیم گوگل همواره در تلاش است تا بهترین نتیجه حاصل از سرچ مورد نظر را به ما نشان بدهد اما علاوه بر این مورد میتوان از سرچ گوگل برای تشخیص محتوای کپی شده استفاده کرد. استفاده از این روش بسیار راحت است.
( ✅توجه! برای سفارش تولید محتوا غیر کپی و با کیفیت روی پنتازوم حساب باز کنید!)
برای اینکه بتوان با استفاده از گوگل یونیک بودن یک متن را تشخیص داد می توان یک قسمت از آن متن را در گوگل سرچ کرد و اگر در نتایج دقیقا همان متن سرچ شده پررنگ شده باشد نشان از عدم یونیک بودن متن مورد نظر دارد.
حال در صورتی که بخواهیم مطمئن شویم که کل متن یونیک است یا خیر می توان چند قسمت دیگر از متن را نیز به رندم و به همین روش آزمایش کرد!
سایت Duplichecker برای تشخیص محتوا کپی شده
سایت duplichecker یکی از بهترین سایت ها برای تشخیص محتوای کپی شده است. با استفاده از امکانات موجود در این سایت می توان سرقت ادبی یا همان محتوای کپی شده را برای فایل های متنی به فرمت های DOC, TXT و URL تشخیص داد. برای استفاده از امکانات این سایت، نیازی به ثبت نام در آن نیست!
اما در صورتی که در این سایت ثبت نام کنید می توانید به صورت نامحدود از امکانات آن استفاده کنید البته باید توجه داشت که این سایت تنها برای مقاله هایی که تا 1500 کلمه هستند، پاسخگو است.
سایت Search Engine Reports برای تشخیص محتوا کپی شده
اگر علاوه بر تشخیص کپی بودن مطالب، رتبه آن ها نیز مهم است سایت serach engine reports میتواند بهترین انتخاب در این زمینه باشد. برای اینکار فقط باید اسم سایت را به همراه چند کلمه کلیدی از آن در این سایت وارد کنید.
سایت Plagscan برای تشخیص محتوا کپی شده
سایت plagscan با استفاده از هوش مصنوعی بسیار قوی خود قابلیت تشخیص کلمات تغییر یافته را نیز دارد. کاربران این سایت بسیار زیاد هستند و با توجه به امکاناتی که در اختیار کاربر می گذارد بسیار سایت خوب و مفیدی در این زمینه است.
سایت Plagspotter برای تشخیص محتوا کپی شده
سایت plagspotter سایت بسیار مفید برای افرای است که سایت های بزرگی دارند و می خواهند محتوا کپی شده را از غیر آن تشخیص دهند. بازه ی زمانی که در این سایت برای این تشخیص در نظر گرفته شده است بین 49 ثانیه تا یک دقیقه است. در این سایت سرچ محتوا از طریق URL انجام می شود.
سایت Siteliner برای تشخیص محتوا کپی شده
در سایت siteliner می توان محتوا مورد نظر را در کل سایت ها مورد بررسی قرار داد تا به نتیجه ی درست درباره ی یونیک یا غیر یونیک بودن آن دست پیدا کرد. در اینجا می توانید URL سایت و یا خود محتوا سایت را در محل مربوطه قرار دهید و مورد بررسی بگذارید.
سایت Edubirdie برای تشخیص محتوای کپی
سایت edubirdie یک سایت بسیار قوی و معتبر برای تشخیص محتوا کپی شده است. در این سایت می توانید محتوای تا 10000کلمه را با خیال راحت مورد بررسی قرار دهید. برای سرچ کردن در این سایت دو حالت وجود دارد. می توان قسمتی از متن را مورد سرچ قرار داد یا به صورت کلی فایل را در آن سایت قرار داد تا به نتیجه مدنظر دست پیدا کرد.
سایت Copyscape برای تشخیص محتوا کپی شده
سایت copyscape یکی دیگر از سایت های مربوط به تشخیص محتوا کپی شده است. این سایت از سرعت و دقت بالایی برخوردار است و علاوه بر تشخیص ذکر شده، درصد شباهت مطالب درج شده با سایت های دیگر را نیز به ما نشان می دهد.
سایت Grammarly برای تشخیص محتوای کپی
سایت گرامرلی grammarly نیز همانند سایت های مشابه خود در زمینه تشخیص محتوا کپی شده در تلاش است تا روز به روز امکانات خود را برای جلب توجه بیشتر کاربران بیشتر و به روز کند. در این سایت علاوه بر بررسی کپی بودن محتوا، می توان از لحاظ دستور زبان، قواعد و نکات املائی نیز متن مورد نظر را مورد بررسی قرار داد.
البته ویژگی خاص ذکر شده بیشتر برای متون انگلیسی مورد استفاده قرار میگیرد. در صورتی که سایت شما دارای محتوای انگلیسی است این سایت می تواند به شما کمک بسیاری در این زمینه انجام دهد.
این ابزار به دو صورت رایگان و تجاری در دسترس است و درصورت پرداخت می توان از سایر امکاناتی که این سایت در اختیار قرار می دهد نیز استفاده کرد.
✅ترفند! روی گوگل کروم اکستنشن گرامرلی را نصب کنید. به طور خودکار متن های ایمیل انگلیسی که می خواهید ارسال کنید تا حدود زیادی به صورت خودکار با گرامرلی قابل ادیت است.
سایت Plagramme برای تشخیص محتوا کپی شده
plagramme یکی دیگر از پلتفرم های مطرح در خصوص تشخیص محتوا کپی شده است. این سایت قرار است تا فناوری خود را از منظر چند زبانه توسعه دهد.
از جمله امکانات متفاوت و منحصر به فرد این سایت که می تواند برای شما مفید باشد عبارتند از: کاربردی جذاب و زیبا، استفاده از کدگذاری های رنگی برای محتوا کپی شده در آن و ارائه پیشنهادهایی برای رفع اشتباه های موجود.
سایت Smallseotools برای تشخیص محتوا کپی شده
سایت smallseotools یکی دیگر از سایت هایی است که از آن برای تشخیص سرقت ادبی محتوا می توان استفاده کرد. لازم به ذکر است که این سایت از سرعت و دقت بالایی در این زمینه برخوردار است و کاربران زیادی را جذب خود کرده است.
سایت plagium برای تشخیص محتوا کپی شده
سایت plagium امکان جست و جوی سریع در خصوص تشخیص محتوا کپی شده را به ما می دهد. البته باید در نظر داشت که در این سایت نسخه ی پولی آن امکانات بسیار زیادتری را در اختیار کاربر قرار می دهد.
سایت Plagiarismcheck برای تشخیص محتوا کپی شده
فقط نسخه ی پولی سایت plagiarismcheck در دسترس است که در آنجا می توان با سرعت بالا به سرچ و تشخیص در خصوص متون کپی شده پرداخت و در اسرع وقت به نتیجه مورد نظر دست یافت.
سایت Percent Dupe برای تشخیص محتوا کپی شده
یکی دیگر از راه های تشخیص محتوا کپی شده به صورت آنلاین و با سرعت بالا سایت percent dupe است.
سخن آخر و نتیجه گیری تشخیص کپی کاری در محتوا!
همانطور که می دانیم تولید محتوا برای سایت از اهمیت بالایی برخوردار است اما مهم تر از آن این است که محتوا کاملا یونیک باشد در غیر این صورت به سایت آسیب وارد می شود.
بنابراین بهتر است برای اینکه سایت شما افت سئو نداشته باشد و رتبه خود را از دست ندهد از یونیک و غیریونیک بودن آن اطمینان کامل پیدا کنید.
در این مطلب پنتازوم با 14 راه مختلف برای تشخیص محتوا کپی شده آشنا شدیم که از بهترین روش ها برای این کار هستند و با استفاده از آن ها می توانید به راحتی و با سرعت بالا به نتیجه ی مورد نظر دست پیدا کنید. شما هم راهی برای تشخیص محتوا کپی بلد هستید؟!
برای ما کامنت کنید 🙂